viernes, 27 de enero de 2012

Com obtenir diners per internet



Guanya diners per internet, sense pagar res, només hauràs tres i no la pàgina no has apuntar-te a aquests anuncis, només és guanyar per mirar pagines anunciades en aquestes pàgines no són diners per registrar només obrint i tancant cada dia en totes les pàgines que et apuntar, heu de tenir totes les contrasenyes perquè no se't oblidin apuntat i només mantenir el teu compte perquè no te la eliminin entrant cada dia, així veient els anuncis, només els que donen més comissió si vols, o et eliminen el compte si no entres mai per estar inactiva, realmete pots guanyar molts diners fins a un sou si muntes bé el teu xiringuito.
Aquesta llista va ser  actualitzada  el dia:   2012.08.16



La següent és Clixsense i és molt recomanada està entre les millors has Registra't i prémer "View Ads" per veure els ads, que significa anuncis, després li dónes a el Gat de la imatge i se suma els diners al teu compte és una pàgina molt fàcil d'utilitzar, cada dia entres i fas clics, pots demanar el teu pagament en tenir un mínim de 8 $ per paypal, en Clixsense pots també llogar referits.
Guanyaràs el 5% dels clics que hagis fet durant el dia el teu i els teus amics , i si ets premium el 10% de tot el bestiar cada dia, anuncis durant tot el dia.

Registra't a la imatge següent :
                                       


També té un joc en el qual pots guanyar premis a l'instant donant en Clixbird i PlayTheGame, guanyar al premi des $ 0,10 fins a 5 $ al instant
Pagament mínim de 8.00 € paga sense problemes 
Classificació entre la millor 
Guanyessis amb cada un dels teus convidats 
Podràs convidar sense límit amics
                                              

La següent i entre les millors aquesta Kiclicks aquesta paga en € uros però no importa perquè en pagar en paypal el transformes als que vulguis si la teva utilitzes una altra moneda, bé aquesta és molt més simple entrant en el nostre compte cada dia, anem a la part de la pàgina que diu "Guanyar per Clicks" a Veure Anuncis i vores just dalt de la pàgina un petit panell amb els diners que llebas acumulat, només obres cadascuna d'aquestes pàgines que veus a guanyar per clics i el tanques perquè se sumi els diners al teu compte, així que abastos el mínim de 10 € podràs Demanar teu Pagament. 

                                                                     Registra't a la següent imatge:

                                     


Pagament mínim de 10.00 €, paga
Classificació entre les millors 
Guanyessis amb cada un dels teus convidats 
Podràs convidar sense limiti als teus amiguos o ciberamiguos


Aquesta una de les millor de totes ja que paga ràpidament, a l'instant amb només prémer a 'Sol · licitar Pagament' s'enviés els diners al teu compte, sense esperar res, per poder sol · licitar aquest pagament has de tenir 10 $ com mínim al compte, Ganes fins 0,10 com a màxim en els anuncis i els normals a 0.001 $ Pots sol · licitar a través de Paypal o payza (AlertPay).

                    Registra't a la següent imatge:                     



         
 

Pagaments mínim de 10 $ a l'instant quant aconsegueixes
Classificada en el millor lloc 4 anys Pagant l'instant
Pots guanyar amb els teus convidats
PayPal i AlertPay, només obrir en anunci, esperar que se sumi diners i ja està, tancar
                              


Aquesta és la segona pàgina que més paga als usuaris, és força coneguda ja. Per guanyar amb aquesta pàgina registra't, després entres a la part de Guanyar per Visites i li dónes clic a "Mas ..." perquè surtin tota la llista de pàgines i la comissió que et donaran per navegar, Prems al botó que veuràs "Visitar" i navegues una mica per la web que s'obre perquè se sumi els diners al compte, no cal registrar- en aquestes pàgines només és "Guanyar per Visitar", aquesta bona perquè pots guanyar de moltes maneres diferents .
Hi ha alguns amb 500 referits que cobren fins a 1.000 € al mes, només el que fa molts referits
                                                       

Registra't a la següent imatge:

                                                   
Pagament mínim de 1.00 € per a Espanya i 10.00 € per fora d'Espanya, paguen sense problemes gairebé a l'instant.
Classificació entre la millor 
Guanyessis amb cada un dels teus convidats 
Pots convidar a tantes persones com vulguis, sense límits.


La següent és una pàgina nova i tindràs un compte premium fins que arribi a tenir 15 mil membres, No té límit de convidats i per tant no té límit de guanys, pots demanar el pagament quan tinguis al teu compte sumant com mínim 1 $ i podeu fixar en Paypal.
És molt senzilla d'utilitzar, només hauràs d'entrar a la pàgina cada dia i prémer en 'Ads' després li dones a les pàgines que s'anuncien hi ha per sumar la comissions al teu compte, i quan tinguis com a mínim 1 $ podràs prémer en 'Request payout' i demanar els diners.


Registra't a la següent imatge i comença:
 
Pagament mínim de 1.00 $ en paypal.
Molt bona pàgina, paguen a l'instant.
No té límit de convidats ni de guanys.
Seras membre premium Gratuït fins que arribi a 15 mil membres.



És una pàgina que et envia email per correu, per guanyar diners amb aquesta pàgina l'únic que has de fer és copiar i enganxar el link de cada ezsmail que t'envien al teu correu, ve al final de cada missatge un Enllaç perquè se sumi els Diners al teu compte has de copiar i enganxar aquest Link i ja està, pots visitar la pàgina per veure quan diners llebas acumulat, quan abastos 10 € podrà Sol · licitar el Pagament, Recorda és Totalment gratuït només guanyar, NO pagar.
* Recordeu tenir les contrasenyes sempre guardades una còpia per a no oblidar-ho, 

                                                           Registri en la següent imatge :           

                                             
 
SumaClick  Registra't i còpia i enganxa els enllaç del final de cada Email Rebut, Aquesta és la millor i més Activa.
Si aconsegueix 20 Referits cobraràs més de 10 € cada mes.


Es diu  És-Fàcil  i és completament igual, hauràs enganxar el link de cada correu electrònic rebut, Només ho Pegas i Tanques la pàgina no farà falta registra't en cap d'aquesta publicació que us enviïn, Obrir i Tancar res més, pots visitar la pàgina en qualsevol moment per veure quants diners tens acumulat,  És molt Fàcil , per demanar la teva pagament has de aconseguir 10 € per cada email llegit paguen 0,10 € i cada amic que convidis també .
 

Registra't a la següent imatge i comença ja sumant :


                                          





Aquesta és una pàgina que paga per paypal o payza (AlertPay) quan arribes 5.000 punts són 5 € i per cobrar hauràs tenir 10 mil per a que no et cobrin res pel pagament, però si demanes 5000 et cobraran 1 € per el pagament, pots convidar a amics i promocionar el teu compte amb un enllaç, sense límit de convidats, pots ser de qualsevol lloc del món,
És molt Fàcil només has de mirar al teu e-mail els missatges que t'arriben i copiar i enganxar el link / enllaç que ve a baix de tot de cada correu electrònic més fàcil utilitzant al teu teclat Ctrl. premut + C (per copiar) i Ctrl. premut + V (per enganxar) i ha d'esperar 25 segons per enganxar l'altre missatge no es pot un darrere l'altre ràpid.

Registra't a la següent imatge és fàcil:







Ara aquesta pàgina també paguen sense problemes quan tinguis el vostre compte com a mínim 4,00 $ o fins quan tu vulguis, en'' Ads'' per veure els anuncis i sumar els diners al compte, i en'' Promotion tools'' per copiar el teu enllaç de convidar a persones, pots tenir com a màxim 50 persones convidades, és una molt senzilla igual que l'anterior.

                                                        Registra't a la següent imatge:



Pagament mínim de 4.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació, molt bona
Guanyessis en convidar         persones fins a 50 convidats
Donant a 'ads' veus les pàgines Que es anuncien, només tres i no cada dia per sumar els diners.

La següent es diu ClikSia és Molt Recomanada paguen sense problemes per poder demanar el teu pagament has d'aconseguir el mínim de 1,00 $ després prement en'' Cashout'', és recomanable demanar el primer pagament per comprovar que et page i després reunir 20 $ o 50 $ i esperar a tenir més al teu compte, només hauràs encarregar d'aconseguir convidats.

                                                        Registra't a la següent imatge:

                   
 
Pagament mínim de 1.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació, molt bona
Guanyessis en convidar         persones
Donant a 'View ads' veus les pàgines Que es anuncien, només veure l'anunci i tancar cada dia

Aquesta és igual a l'anterior es diu Incentria i és igual deure arribar al mínim de 1.00 $ per poder demanar el pagament a través de Paypal o AlertPay o reunir els diners $ 10,00 o 20 però ha d'esperar i aguantar sense demanar el pagament, per guanyar obrir l'anunci que surten a 'View Ads' i només obrir i confirmar perquè se sumi al teu compte i tancar-lo.
                                                            
                                                            Registra't a la següent imatge:
                   
                  

Pagament mínim de 1.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació, molt bona
Guanyessis en convidar         persones
Donant a 'View ads' veus les pàgines Que es anuncien, només veure l'anunci i tancar cada dia


Aquesta Paguen a l'instant, quan premis el botó de demanar el pagament a l'instant l'envia al teu compte paypal i et regala el compte Premium pots convidar a tots els que vulguis sense límits, pots guanyar donant a 'Ads' després en els anuncis que surten hi ha a sota si vols només als que més diners tenen, després a 'Request tools' per demanar el pagament quan tinguis 6.00 Dolar demanes per paypal, és millor esperar a tenir 10 $.

Registra't a aquesta imatge següent:



Pagament mínim de 6.00 $, Paypal o AlertPay ja em pagament un cop
Classificació, molt bona
Guanyessis en convidar         persones infinits
Donant a 'Ads' veus les pàgines que s'anuncien, només veure l'anunci i tancar cada dia

La següent és molt semblant a altres, aquesta paguen en euros i pots demanar quan tinguis 2,00 € a Paypal o payza (AlertPay), pots tenir 40 amics convidats i és molt fàcil d'utilitzar, només hauràs anar a la part de 'Ads' i obrir els anuncis per Dumar diners al compte, i per demanar el pagament has d'anar a'' Request payout''.
Registra't a aquesta imatge següent:




Pagament mínim de 2.00, per Paypal o payza
Classificació entre una bona
Guanyessis convidar molts amics, pots tenir 40 convidats
Només hauràs prémer en els anuncis i obrir i tancar a 'Ads'.

Aquesta en una que lleba 3 anys pagant sempre a tots els membres, puja els diners bastant ràpid, al dia 15 cèntims d'Dolar, paguen quan tinguis 15 $ en el teu compte com a mínim, i és fàcil encara que aquesta en Brazileño, però és molt senzill d'usar i es entenc aquest idioma bé.
Per guanyar diners un cop estiguis registrat vas a la part que diu'' Ganhe Dinheiro'' i després a'' Veure anuncis PTC'' i li dones a aquestes frases amb el enllaç per sumar al teu compte no cal apuntar-te als anuncis només tres i no quan es sumi els diners i surti la V de comfirmado , per cobrar el primer cop heu de tenir 600 clics donats, paguen Sense haver de pagar res a Paypal i Payza (AlertPay), donant-li en'' Minha Conta'' i després en'' Eliminar Dinheiro'' per cobrar els diners.

Registra't a la següent imatge i comença ja mateix:


 


Pagament mínim de 15.00 $ , per Paypal o payza
Classificació entre una molt bona
Guanyessis convidar molts amics, pots tenir 50 convidats
Només hauràs prémer en els anuncis i obrir i tancar sense confirmar amb numeros ni res

La següent en  ClickesDinero  paguen en Dòlars i pots demanar el pagament mínim de 10 $ i pots demanar el pagament a Paypal i transferència, per guanyar amb aquesta és molt simple hauràs anar a l''' Area d'usuari'' i després en Guanya per clic i fer clic en els anuncis, també guanyar per llegir email que el reps en la mateixa pàgina, no al teu email, té ofertes com 9 $ per 10.000 visites, per guanyar amics.

També et donaran una possibilitat per a un concurs, per cada clic tindràs una possibilitat, i el dia ser sorteig si toca el teu numero guanyes un premi que se suma al teu compte aumatico, pot ser de 1.000 $ el primer premi fins al més baix de 100 $, una de les millors aquesta molt bona.

 Registra't següent imatge i comença a sumar al compte:

                







La següent és una que has de tenir com a mínim 3,00 $ al teu compte sumat per poder demanar el pagament a través de Paypal pots acerlo prement 'Request payout', pots tenir un màxim de 25 referits al teu compte és senzilla com les anteriors.

Registra't a la següent imatge:




Pagament mínim de 3.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació entre una molt bona web
Guanyessis convidar molts amics, pots tenir 25 referits de màxim
Només hauràs prémer en els anuncis i prémer en nombre perquè se sumi els diners al teu compte

Aquesta és una pàgina, i encara que està en anglès no importa perquè els pagaments per paypal, i la pàgina molt simple, aquesta bé per guanyar si convides a molts amics, a guanyar el mínim de pagament és de 1.00 $, només has d'anar al teu compte entrant a 'Login' després li dones a 'Earning Àrea' i en 'PTC' només visites els anuncis que surten hi.

                                                         Registra't a la següent imatge:
                                   



Pagament mínim de 1.00 $ en Paypal
Classificació, aquesta bé per convidar molts amics
Guanyessis en entrar cada dia i fer clic només tres i no
Aquesta no té un panell ni una barreta que vas mirant quan tens al moment cal que et donis a'' Account''

Canadabux és una que també paguen, a través de Paypal o AlertPay podràs demanar el pagament quan tinguis al teu compte el mínim de 3,00 USD prement en'' Request payout'' i selecciona paypal o AlertPay i poses el teu email de paypal i ja està tindràs els diners en 2 o 3 dies després de demanar.
Registra't a la següent imatge:



Pagament mínim de 3.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació, aquesta molt bona
Guanyessis en convidar         persones màx. 25 convidats
Paga fent clic fins a arribar al mínim de 3.00 $ en el teu compte, molt poc temps cada dia per guanyar tots els click

33Bux és una altra que també paguen, a través de Paypal o AlertPay podràs demanar el pagament quan tinguis al teu compte el mínim de 5.00 $ prement en'' Request payout'' i selecciona paypal o AlertPay i poses el teu email de paypal i ja està tindràs els diners en 2 o 3 dies, prem només als anuncis que paguen la comissió major.

Registra't a la següent imatge:
 
Pagament mínim de 5.00 $, Paypal o AlertPay
Classificació, aquesta molt bona
Guanyessis en convidar         persones
Paga fent clic fins a arribar al mínim de 5.00 $ en el teu compte, molt poc temps cada dia per guanyar tots els click







 IMPORTANT PAGA GUANYAR MOLT MÉS:  Crea un blog de ​​blogger.com amb totes les pàgines que et vas registrar, i posa el link a sobre per que en prémer entre amb el teu link de referit, aquest enllaç el encuestras en les diferents pàgines,  si no saps crear les imatges així amb el teu enllaç, comenta o enviem un missatge, t'ajudarè encantat.

2 comentarios:

  1. Hola Ken1835 : Necesito ayuda para crear el blog e introducir las imágenes y mis links delas PTC. Voy muy perdido. Muchas gracias. Jaume

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. hey pues perdon por tanto tiempo desde junio, digame que es lo que no sabe? yo le digo, dime

      Eliminar